Jeugdtheatergroep

THEATER LEEUWENHART is een jeugdtheatergroep rond JOUKE LAMERS. Theater maken met zo eenvoudig mogelijke middelen, betoverend door zijn eenvoud: in de klas, in het speellokaal, in een kleine theaterzaal, voor jong en / of oud, voor oude en nieuwe Nederlanders, Belgen en Duitstaligen.

ACTUEEL

Vanaf seizoen 2022 – 2023 richten wij ons in eerste instantie op het verspreiden van onze minitheaters, de A4 Kamishibais.
Voor stichting Taalvorming uit Amsterdam zijn er 30 stuks in de maak.

Op 5 juni was de minivoorstelling n.a.v. het boek Kleine Koning December te zien op Het Groot Poëziefeest in het AFAS Theater Leusden (georganiseerd door Special Arts)
Daar won centrum De Bronlaak in Oploo een Kamishibai en extra begeleiding op de Bronlaak zelf…. vindt plaats in september 2023

NERO CORLEONE wordt niet meer gespeeld

maar  42.869 kijkers gingen je voor!

Uw eigen tafeltheater? Koop een Kamishibai

KAMISHIBAI in formaat A4, vanaf € 17,50 als bouwplaat of al voor u in elkaar gezet, ongeverfd of mooi zwart afgelakt. En bestelt u er meer dan 1, dan krijgt u een kleine inleiding op vertellen met de Kamishibai als workshop cadeau. Lees verder …

Kamishibai Nero Corleone - Illustraties Birgit Speulman

Illustraties Birgit Speulman

Workshop vertellen met de Kamishibai

Vertelworkshop voor professionals die met kinderen vanaf 4 jaar  werken. Interesse? Bel 06 29 57 89 40 of stuur een bericht.

Eerstkomende workshops met de Kamishibai:

bel ons: 0629578940

Kamishibai à € 57,50

 

Interesse in een vertelworkshop Kamishibai? 
Bel 06 29 57 89 40 of stuur een bericht.

 

actie in de werkplaats 1
snijden, lijmen, verven en laten drogen
weer vijf klaar.. en 1 x ongeschilderd

Jeugdtheatergroep rond Jouke Lamers