4 gedachten over “Nero Corleone – Reacties”

  1. Ik heb vandaag in Volkel, samen met mijn kleindochter, de prachtige voorstelling Nero Corleone gezien. Jouke zette samen met zijn poppen een spannend verhaal neer over een zwarte kat die vanuit Italiƫ op reis gaat en veel mee maakt. De muziek en zang maakten het compleet . We hebben van het begin tot het einde geboeid zitten kijken en luisteren. Een echte aanrader dus!

  2. Een hele bijzondere voorstelling met veel scenes uit NERO CORLEONE gespeeld in het GILAT-theater van het Emma Kinderziekenhuis (AMC). Ik wil dit vaker doen en de voorstelling voor zulke gelegenheden aanpassen.

  3. We hebben met de kinderen (vanaf 4 tot 12) de door Jouke Lamers prachtig gespeelde voorstelling gezien en beleefd. Zeer beeldend gespeeld en mooi vormgegeven. De voorstelling was ook voor de kinderen die niet of nauwelijks Nederlands spraken heel goed te volgen. En er werd ook veel gelachen om de gekke grollen van Jouke. Het was een groot succes!
    En vanaf dat moment …. er is een klein meisje op het azc die de voorstelling meemaakte toen ze net in Nederland was gekomen en geen Nederlands sprak …. die nu steeds miauw tegen me zegt als we elkaar tegenkomen en dan miauw ik terug …. en dan moeten we lachen. Er is een band ontstaan en daar worden we vrolijk van. Bedankt Jouke!
    Hilda Klaassen, centrum coƶrdinator Vrolijkheid Drachten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jeugdtheatergroep rond Jouke Lamers