Theater Leeuwenhart - illustratie Nero in kistje

Winkel KAMISHIBAI

Verzin een verhaal en maak er tekeningen bij. Vertel zo op beeldende wijze uw eigen verhaal met de kamishibai (tafeltheater), te koop bij Theater Leeuwenhart (lees hieronder verder). De kamishibai is super voor in de klas of een publiek van 1 tot 30 toeschouwers.

Kamishibai Nero Corleone - Illustraties Birgit Speulman
Enkele platen uit Nero Corleone door Birgit Speulman in een schooluitvoering van de Kamishibai. Deze kamishibai is bij Theater LEEUWENHART te bestellen, klant en klaar of als bouwpakket!

Kamishibai kopen

Theater Leeuwenhart verkoopt kamishibais van super stevig karton als bouwplaat of al voor u in elkaar gezet, ongeverfd of mooi zwart afgelakt. Alle bedragen zijn inclusief btw en verzendkosten. Bent u in de gelegenheid om het af te halen, dan krijgt u 10 procent korting op de aanschafprijs. En bestelt u er meer dan 1, dan krijgt u een kleine inleiding op vertellen met de kamishibai als workshop cadeau.

KAMISHIBAI BOUWPLAAT
Voorgestanste bouwplaat met handleiding. Dus eerst even doe-het-zelven, daarna heerlijk spelen.
€ 17,50

Extra te bestellen onderdelen:
Boekbinderslinnen (deels aangebracht) € 6,50
Gordijntjes € 1,50

KAMISHIBAI ONGEVERFD
Kamishibai, meteen klaar om mee te spelen; niet geverfd.
€ 32,50

KAMISHIBAI ZWART GELAKT
Kamishibai, meteen klaar om mee te spelen; zwart gelakt. En mét lesmateriaal, kleurplaten en dergelijke.
€ 57,50

BESTELLEN
De verkoop van de kamishibai is een vriendenservice. Wij zijn dus geen webwinkel. Bestellen doet u dus door ons te bellen 06 29 57 89 40 of ouderwets een mail te sturen.

Omdat we geen webwinkel zijn, moeten we enige voorzichtigheid in acht nemen. Daarom, kennen wij elkaar (nog) niet, dan willen we u vragen het bedrag vooruit te betalen. Na uw bestelling ontvangt u per e-mail de rekening welke u per bank over kunt maken. Wij maken daarna het pakket in orde en zorgen dat u het zo snel mogelijk in huis heeft. Vast vriendelijk bedankt voor uw begrip.

Jeugdtheatergroep rond Jouke Lamers